sâmbătă, 17 decembrie 2011

Principiul fair.play.ului



Powered by BannerFans.com      ...si uite cum, vrand nevrand, ma asez iar in fata tastaturii. Motivul?...polemicile legate de concursul pentru cel mai bun blog al lunii decembrie. Spre marea mea uluiala, am fost acuzata de...lipsa de fair play!!!! Inca nu-mi vine sa cred ca o competitie onesta poate da nastere la astfel de reactii puerile sau incalificabile ca acele atacuri la adresa mea si a fiicei mele in comentarii. Pentru numele lui Dumnezeu, oameni buni, unde va este ratiunea?.. Va place blogul meu? Credeti ca am ceva de spus,  va regasiti in scrierile mele, votati-ma, nu credeti asta, nu ma votati si gata, dar nu ma calomniati si atacati in modurile cele mai urate si nedemne. Da, am spus prietenilor si cititorilor mei despre competitiile in care m-am inscris, le-am si solicitat sa ma voteze, daca ei considera ca merit, dar pentru asta nu trebuie sa fiu blamata si acuzata de lipsa de fair-play, ba mai mult, sa se ceara sa fiu exclusa din competitie pentru ca am promovat un articol pe o retea de socializare. Asta-i curata ignoranta, nu numai rea intentie, sa afirmi si sa promovezi o asemenea absurditate! Oameni buni, prieteni, public sau doar vizitatori, daca va place blogul meu si vreti sa-l votati, va sugerez ca mai inainte sa-mi dati votul, sa vizionati si celelalte bloguri cu care ma aflu in competitie. Cateva sunt cu adevarat remarcabile, nu le voi nominaliza pentru a nu favoriza unii in detrimentul celorlalti, toti merita sa aibe sanse egale in concurs.Votati-l pe cel care considerati ca merita a fi votat, acesta este girul suprem dat unui blog, nu atacurile miselesti la adresa autorului.
Votati! Votati calitatea, originalitatea si tot ceea ce credeti ca e demn de a fi votat, dar nu atacati pe cei ce nu va sunt pe plac, nu va lepadati de conditia umana pentru a va acoperi de oprobriu.  Rautatile si mizeriile nu ma sperie, din contra, ma indarjesc, mai ales ca stiu foarte bine cine sunt cei din spatele acestor marsavii. Imi doresc insa o competitie linistita si corecta
      Aici puteti intra sa votati. Va place ce scriu? Considerati ca merit sa castig? Votati Lotussarina! Inainte de asta insa, aruncati o privire si pe celelalte bloguri competitoare, abia apoi votati. Criticati, laudati, corectati, dar totul in spiritul bunului simt si al corectitudinii, nu atacati in mod las omul din spatele blogului.
  Aici aveti linkul: http://www.mostwantedblog.org/p/vot-concursuri.html?showComment=1324134671014  , sau dati click pe bannerul de mai sus!
 Votati!!  Fie ca cel mai bun sa castige!!!! Acesta este principiul fair.play.ul!!

2 comentarii:

  1. POrnind de la faptul ca lucrurile fara valoare nu sunt blamate, rezulta ca atunci cand cineva este blamat inseamna ca a facut ceva valoros. si cu cat contestarea e mai puternica, cu atat e mai valoros. Ai votul meu si iti doresc succes in tot ceea ce faci si pui pe blog.

    RăspundețiȘtergere
  2. Venind din partea autorului unui blog cu adevarat valoros, nu pot lua decat ca pe in compliment aceste randuri apreciative. Multumesc pentru vot si sutinere si imi doresc sa "cresc" ca om si mentalitate in tot ce fac, inclusiv in calitatea acestui blog in care pun multa pasiune.

    RăspundețiȘtergere

Va ascult cu placere