vineri, 27 ianuarie 2012

Cuvinte care zidesc

      Exista momente pentru durere si furie, dar exista timp pentru liniste si regasire. Exista timp pentru tot si pentru toti si intotdeauna si pentru neprevazut.
      De ai cazut, ridica-te, de te-ai lovit, plangi, dar mergi mai departe. Ia-ti sufletul de mana si infrunta-ti soarta, fii bun si iertator, fii bland si ingaduitor.
       Ai dreptul sa te manii, dar nu ai dreptul sa ranesti...ai dreptul sa plangi, dar nu ai dreptul sa acuzi...urla, de simti nevoia, dar nu ucide, nici macar cu vorba. Iubeste!!! Iubind, te vindeci, vindecat, vei trai!
     Traim doar o singura data si toti cu-o moarte suntem datori, deci traieste azi ca si cum maine nu va mai fi...
Pretuieste ceea ce ai, chiar de nu-ti pare prea mult.  Intinde-ti aripile si zbori, depaseste-ti limitele si nu spune niciodata NU POT!....exista doar "nu vreau"...
     Nu uita ca nu esti nemuritor, dar te poti face remarcat pentru posteritate!
               
Cu un vis poti cuceri lumea, iar cu un zambet poti "fura" inima cuiva! Zambeste, viseaza, daruieste!
Cuvintele se citesc cu ochii, dar sufletele se citesc cu mintea. Deschide-ti inima si nu spune niciodata nu, cand ti se cere ajutorul. Nu intoarce spatele celui ce-ntinde mana catre tine si nu dispretui pe cel cazut. Fii un "ziditor" de oameni. Fii OM!
          Aminteste-ti ca ne nastem singuri si in mormant tot singuri intram, conteaza doar cum isi vor aminti ceilalti de tine. Aduna-ti comori in cer, caci pe cele de pe pamant le sapa hotii si le mananca moliile.
          Trupul moare, dar sufletul ramane. Asigura-te ca va trai.
Iarta celui ce-ti greseste, mangaie pe cel ce-l certi, imbratiseaza-ti copiii, fa-ti timp si pentru visele lor, ca mai tarziu sa nu te traga la raspundere. A fi parinte e un job full time, nu inceteaza decat o data cu moartea. Nu poti demisiona si nu te poti ascunde.
        Traieste, dar traieste frumos!
                  " Ia seama , fiu al jertfei, prin lumea care treci,
                              invata din tot ce piere, cum sa traiesti in veci!"

              Poti trai mult timp dupa ce ai murit!!! 



2 comentarii:

Va ascult cu placere